Subscribe:

vineri, 30 decembrie 2011

Cum sa fii frumoasa de Revelion (II)


Ingrijirea si rasfatul pielii  
Nici tratamentele pentru corp sau ten nu trebuie lasate pe ultima suta de metri. Daca pentru corp, exfolierea saptamanala si crema hidratanta grasa aplicata dupa fiecare dus sunt suficiente, pentru ten poti opta la masti speciale care te vor ajuta sa iti hidratezi pielea, sa diminuezi ridurile, pungile de sub ochi. Fireste, exfolierea tenului este obligatorie pentru ca ea asigura inlaturarea celulelor moarte.  Produsele de exfoliere folosite pot fi din comert sau din camara proprie (incearca exfolierea cu sare sau malai, masand usor tenul cu pasta rezultata din amestectul malaiului/sarii cu putina apa). La fel si mastile. Galbenusul de ou- hraneste, albusul de ou- are un efect antirid, mierea- hidrateaza, cartoful fiert in combinatie cu laptele- catifeleaza si reduce pungile de sub ochi, bananele si iaurtul- curata si hranesc tenul.

Manichiura si ingrijirea mainilor    
Lasam manichiura la final, si asta din motive lesne de inteles. Ca si in cazul pedichiurii, nu trebuie sa uitam de cuticule. Incalzeste putin ulei si tine degetel vreme de cateva minute in el. Acesta va hrani atat cuticulele cat si unghia. Nu uita sa iti masezi mainile cu crema sau chiar ulei. In final, da forma unghiilor tale si aplica o oja adaptata momentului. Lacul incolor protector va precede si urma cele doua randuri de oja colorata.

Machiajul 
Machiajul pentru noaptea de Revelion trebuie sa iti puna in evidenta feminitatea, fiind in acelasi timp un machiaj de ocazie. Culori mai indraznete, rimel din abundenta, ruj rosu. Inainte de machiaj, demachiaza-te si hidrateaza-ti tenul. Aplica cema hidratanta, asteapta cateva minute si continua cu fondul de ten (nu uita de gat si de buze). Pentru ocazii, se recomanda un fond de ten cu o nuanta mai deschisa decat tenul. e continua cu pudra, de preferinta una translucida, si machiajul ochilor. Acesta din urma va presupune fardarea ochilor si aplicarea rimelului. Doamnele cu ochi de culoare caprui si negri se pot bucura de orice culoare aplicata pe pleoape, cele cu ochi verzi si albastri- de culoarea verde, albastru, gri , piersica, orange, mov, roz inchis. Alege culorile deschise pentru mai multa luminozitate. Aplicarea fardului de obraz va da culoare dar si va corecta anumite imperfectiuni ale tenului. La final, rujul, de preferat, de culoare rosie.

Tinuta speciala de Revelion   
O tinuta speciala de petrecere in care insa sa te simti confortabil, si un parfum asortat ei completeaza pregatirea pentru petrecerea de Craciun sau cea dintre ani.

Tu cum te faci frumoasa pentru Revelion?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu