Subscribe:

miercuri, 14 decembrie 2011

Cum sa fii in forma de Sarbatori

Pentru ca rochia pregatita pentru seara de Craciun ori noaptea de Revelion este un pic prea stramta pentru talia ta, pentru ca parul nu iti este stralucitor precum ai vrea, pentru ca tenul iti pare mai degraba vestejit decat tanar si proaspat, pentru ca posteriorul tau nu mai este unul dintre cele ce merita aratat intr-o rochie mulata sau pentru ca burtica ta este mai degraba a unei gravidute, ei pentru toate aceste pentru ca azi te-ai decis sa iei masuri. Si asta pentru un singur si mare motiv: vrei sa fii in forma de Sarbatori.

Pentru a arata bine de Sarbatori ai nevoie de o anumita perioada de timp. Nu toate dorintele se implinesc cat ai bate din palme, unele au nevoie de ceva timp. Asta daca nu iti doresti sa iti dai organismul peste cap sau sa intri in criza de timp.

Dieta este solutia
Daca problema ta se numeste doua-trei kilograme in plus, te sfatuiesc sa nu adopti un regim drastic, sa te infometezi si in felul acesta sa iti pui in pericol sanatatea. O dieta care sa contina proteine slabe, grasimi bune, aport de zahar redus si legume este solutia cea mai buna daca vrei sa fii in forma de sarbatori.

Masajul si terapiile corporale- rezultate sigure
Daca bugetul iti permite, apeleaza la ajutorul unui centru de infrumusetare. Aici vei putea beneficia de masaj, tratamente corporale, care te vor ajuta nu doar sa te relaxezi dar si sa te odihnesti mai bine, sa reduci starile de anxietate, depresie, tensiunile musculare, sa iti tonifici musculatura, sa elimini celulita, grasimile. O singura sedinta de electrostimulare te poate ajuta sa obtii rezultatele a catorva ore de gimnastica. Iar cu doar cateva sedinte de electrostimulare vei reusi sa pierzi cativa cm si cateva kilograme, sa elimini celulita dar si surplusul de tesut adipos, sa ai sanii mai fermi. Tot pentru o slabire rapida, se recomanda si termosauna care prezinta avantajul de a te ajuta sa pierzi din kilograme doar din zonele dorite. Termosauna alaturi de terapia cu vacuum vor da de cap neplacutei celulite, ajutand in acelasi timp si la eliminarea toxinelor din organism precum si a retentiei de apa.

Ingrijirea corpului
Pentru ca pielea ta sa fie frumoasa de Sarbatori, nu uita de exfoliere dar si de hidratarea zilnica. Nici calcaiele nu trebuie lasate de izbeliste. Piatra ponce, pila speciala si crema pentru calcaie iti vor fi de mare ajutor.        

Ingrijirea parului
Nici ingrijirea parului nu trebuie lasata pe ultimul moment. Purtat in anotimpul rece sub caciula, sapca, gluga, acesta are de suferit. Rasfata-ti parul cu o masca regeneratoare preparata chiar in casa sau cumparata din comert, taie-i din lungime centrimetrul pe care regulile il prevad si, daca iti doresti ceva mai special, apeleaza la un stilist pentru o culoare noua, speciala pentru finalul de an.

Ingrijirea tenului
Si tenul necesita pregatiri de sarbatoare. Si nu ma refer aici doar la etapele pe care tenul tau trebuie sa le parcurga zilnic: demachiere, tonifiere, hidratare, din nou demachiere inainte de culcare. Mastile cosmetice adaptate tipului tau de ten, baile de abur dar si exfolierea fac parte din pregatirile tale pentru Sarbatorile de iarna. La aplicarea mastii, nu trebuie uitat decolteul. Masca, intinsa pe fata si gat, va ramane astfel aplicata nu mai mult de 20 de minute, dupa care se va clati cu apa calduta, iar la final, cu apa rece. Baile de abur ajuta la eliminarea celulelor moarte si a impuritarilor, hidratand in acelasi timp pielea, dandu-i luminozitate. Celulele moarte vor fi indepartate si prin exfoliere care va pregati tenul pentru urmatoarea etapa, aplicarea mastii.

Ingrijirea unghiilor
Rasfatul unghiilor incheie pregatirile de frumusete pentru Sarbatori. Daca alegi sa iti faci manichiura si pedichiura acasa, nu uita de ingrijirea cuticulelor. Aplica o crema sau un ulei special, maseaza usor, apoi impinge-le cu un betisor de lemn spre baza unghiei.

Odihna si hidratarea
Nu in ultimul rand, odihna, relaxarea dar si o buna hidratare te vor ajuta sa iti petreci Sarbatorile in cea mai buna forma.

Tu cum te pregatesti pentru a fi in forma de Sarbatori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu